Etikete

 
Etikete predstavljaju nezaobilazni i najvažniji elemenat svake moderne i kvalitetne ambalaže jednog proizvoda. Naša kuća u svojoj ponudi ima širok spektar visoko kvalitetnih etiketa koje se štampaju u posebnoj tehnici štampe koji se naziva UV flekso štampa.
 

UV Flekso štampa je najkvalitetnija tehnika direktnog štampanja na fleksibilne materijale kod koje se otisak UV boje sa izdignutih štampajućih elemenata direktno prenosi na materijal za štampu, a otisci su po kvalitetu najpribližniji otiscima iz duboke štampe (tzv. gravure). Prednost UV flekso štampe je niža cena u odnosu na duboku štampu.

Predstavlja najbolji izbor štampe za razne vrste pakovne i transportne primarne i sekundarne amblaže, pri čemu se za izradu istih koriste materijali najpoznatijih svetskih proizvođača koa što su:Treofan, Fasson-Avery Denison, UPM Raflatac, Adestor-Torraspapel i mnogi drugi.

U tehnici flekso štampe po svom kvalitetu i tražnji kupaca izdvajaju  tzv.OPP etikete i nalepnice odnosno etikete izrađene na samolepljivom papiru.
OPP etikete ili wrap around etikete su etikete koje su napravljene na  OPP filmu ili papiru, a koriste se za obeležavanje plastične (PET) ambalaže za sokove, vodu, proizvode mlečne industrije, ulje i dr. 
Nalepnice su etikete koje se prave od samolepljivih materijala i imaju široku upotrebu u svim oblastima industrijske proizvodnje. Izrađujemo ih u rolnama ili u tabacima, u zavisnosti od načina etiketiranja.
Pored štampanja etiketa u tehnici flekso štampe naša štamparija poseduje tehničke mogućnosti i za štampu veoma kvalitetnih etiketa u velikim tiražima u tehnici ofset štampe kod koje se etikete isporučuju u tabacima.
 
 

 

REFERENCE

 

FRUVITA DOO BEOGRAD, FRESH & CO DOO SUBOTICA, VICTORIA OIL AD ŠID, MLEKARA SUBOTICA, CARLSBERG DOO SRBIJA, JT INTERNATIONAL AD SENTA, TIGAR TYRES DOO PIROT, BONES GROUP DOO BEOGRAD, LOMAX COMPANY DOO SUBOTICA, IMT DOO BAČKA TOPOLA, FABRIKA ULJA BANAT AD NOVA CRNJA, BB MINAQUA DOO NOVI SAD,SIMEX ORGINAL DOO SUBOTICA, SOMBOLED DOO SOMBOR, SUNCOKRET DOO HAJDUKOVO, COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SERBIA DOO KRUŠEVAC, ZDRAVO ORGANIC DOO SELENČA, SIKA DOO BEOGRAD